woensdag 20 augustus 2014

WIKISLINKS

Dus WikiLeaks oprichter Julien Assange wil na 2 jaar ballingschap de ambassade van Ecuador in London uit?

Ik wil verder niet lekken, maar als daar 24 uur per dag politie voor de deur staat, die me bij het verlaten van de ambassade onmiddellijk zou oppakken, zou ik eens bij Vader Abraham informeren. Hij vroeg ooit aan de Smurfen of zij door een waterkraan konden. Het antwoord van de Smurfen luidde bevestigend. Zou Assange óók door een waterkraan kunnen, dan lijkt me dat dé manier om ongezien de ambassade te verlaten en daarna verder een veilig heenkomen te zoeken. Het verdient aanbeveling om onderweg, hoewel hij de naam hééft, niet de klokkenluider uit te hangen en dus geen klokken te luiden. Klokken hebben nogal de neiging te galmen in lege waterleidingen en dat zou zijn vluchtpoging zomaar kunnen verraden. Zuurstofflessen met voldoende voorraad op Assanges rug zouden de kans op een geslaagde vluchtpoging doen stijgen, omdat waterleidingen ook nogal eens de neiging vertonen vol water te staan en je maar af moet wachten wat de lengte (factor afstand) van zo'n waterleiding is en hoe lang (factor tijd) je dientengevolge je adem zou moeten inhouden zónder per fles toegediende zuurstof. Al moet Vader Abraham dan misschien eerst aan de Smurfen vragen of ook zuurstofflessen door een waterkraan kunnen. Kan Assange wél door de waterkraan, maar blijven de zuurstofflessen vervolgens haken én blijkt de waterleiding vol water te staan, dan zal de WikiLeaks-oprichter op zijn vlucht al snel de moord stikken.

Overige van het Smurfenlied afgeleide vragen als: 'Waar komen zuurstofflessen toch vandaan?', 'Hebben zuurstofflessen ook een eigen taal?', 'Kunnen zuurstofflessen door een sleutelgat?', 'Kunnen zuurstofflessen ook blokfluit spelen?', 'Vinden zuurstofflessen dansen fijn?' en 'Gaan zuurstofflessen net als wij ook slapen?' zijn met het oog op stijging of daling van de kans op een geslaagde vluchtpoging nauwelijks ter zake dienend. De vraag: 'Gaan zuurstofflessen ook met die muts naar bed?' is zelfs ronduit impertinent, gezien de denigrerende bijbetekenis van het woord “muts” als “stupide wijf” Het antwoord op de vraag: 'Waarom zijn zuurstofflessen toch zo klein?' luidt: 'Slechts met nanotechnologie vervaardigde zuurstofflessen zijn zo klein, zuurstofflessen gemaakt volgens orthodoxe fabricageprocessen zijn ongeveer op zeker te groot om door sleutelgat of waterkraan te passen en dus niet geschikt voor een eventuele vluchtpoging van Assange.' Assange is overigens oorspronkelijk niet evenals de Smurfen afkomstig van waar de smurfenhuisjes staan, maar uit Australië.

Zo. Zeg nu nog maar eens dat ik geen onderzoeksjournalistiek bedrijf. Ik hoop mijn steentje aan de goede zaak te hebben bijgedragen en dat Julien Assange spoedig een vrij man is. Al vrees ik nu ook aan de Verenigde Staten te kunnen worden uitgeleverd.

Maar dan gewoon omdat ik knettergek ben.Geen opmerkingen:

Een reactie posten