vrijdag 11 september 2020

BESOGNESUit pure vaderlandsliefde ga ik mij straks bij de HEMA een vergiet aanschaffen.


Uit vaderlandsliefde? Och. Bij nadere overweging eigenlijk meer omdat ik een nieuw vergiet nodig heb. Dan kan ik het oude vergiet op mijn hoofd zetten. Want het lukt me nog steeds niet een aluminium hoedje te vouwen. En dat heb ik wél nodig. Mijn hoofd is bezet door gedachten die daar zijn geplaatst door Kremlin-stromannen, die me voortdurend influisteren dat de HEMA al lang en breed in het bezit is van Russische private equity funds, die de Engelse term 'private equity funds' blijven handhaven om zo incognito te blijven en hun Oost-Slavische afkomst niet te verraden.

Nu zult u wellicht denken: Huh? Maar in een vergiet zitten gaatjes en in een aluminium hoedje niet. Dan laat u langs u heen gaan dat ik in een alu-hoedje óók gaatjes zou prikken. In de praktijk is deze gedachte inderdaad overbodig, aangezien ik de kunst van het alu-hoedjevouwen niet beheers. Maar, voor alle duidelijkheid en om een zo compleet mogelijk beeld te schetsen: zonder gaatjes raakt Bluetooth verstoord. Al helemaal als straks 5G is uitgerold.

Dieper wil ik er verder niet op ingaan. Nou, vooruit, ik zal u één naam noemen. Wat? Ik noem er twee: Vladimir Poetin en Grigori Raspoetin. Wat u met de overeenkomst in de achternamen doet, laat ik aan u. Ik moet hoognodig naar de HEMA. Ik krijg net zelfs een whatsappje dat ik er al had moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten