woensdag 19 november 2014

HET NADEEL VAN EEN HYPERACTIEVE GEEST 12SPECIAAL BERICHT (OBJET TROUVÉ)

Werkzaamheden van/naar Tilburg. Periode: In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 juli, 0.40 uur tot maandag 7 juli 07.00 uur. Oorzaak: door werkzaamheden.”


BRENG JE KINDEREN NAAR DE CRASH

Jeugdzorg is per 2015 niet langer een taak van het Rijk maar van de gemeenten”

Per 2016 wordt bekeken of ook de ouders hun steentje kunnen bijdragen


DE KNOET EROVER

Kinderen op school weer onderwijzen in het netjes voluit met de hand schrijven van de woorden “omhoge duim”, zoals wij dat vroeger moesten, in plaats van ze eenvoudig weg laten komen met het aanklikken van dat duim-icoontje; dat zal ze mentaliteit bijbrengen.


LATER ALS IK GROOT BEN

Les 1 van de cursus 'Leer omgaan met uw uitstelgedrag' is verplaatst naar eind juli volgend jaar.


EEN TELEURGESTELD MAN

Dat close-up filmpje op die seksdatingsite van hoe ik mijn neusharen uittrek, werkt niet bepaald productief.


TOCH GEEN ENKELTJE TROPEN

Tijdens de Nacht van de Vluchteling mag ik graag dromen dat ik met de trein in Zuid-Italië aankom, op een lekke boot via Lampedusa over de Middellandse Zee via het Suez Kanaal vaar, op de kust van Somalië strand en daar asiel aanvraag.

En dan word ik juichend wakker in een woning waarvan ik me voor het slapen gaan nog afvroeg wat ik in godsnaam al die jaren in die dump doe.


HEB IK DAT

Ik surf over het web, via stadions in Brazilië naar hoogbouw in Dubai naar de aanleg van zandeilanden met de modernste – jawel, state of the art – baggertechnieken tot het in een outfit met shirtreclame rondfladderende Hubbbabubba-kauwgomvogeltje in de diepten van het Amazonegebied via mogelijke Zuid-Afrikaanse exporteurs van vuvuzela's naar grafieken over de winstgevendheid van internetzoekmachines sinds halverwege de jaren tachtig en beland ik uiteindelijk op een totale nichesite uit Zimbabwe over hoe de munteenheid met een inflatie van 1000 % per dag af te zetten tegen de euro en hoeveel het zal kosten om een modelspoorbaan van gemiddelde omvang met drie treintjes van het merk Fleischman uit Europa te importeren. Inflatie gecorrigeerd tot op de minuut, dat dan ook nog.

En ook hier eindigt mijn websurfen zoals altijd met de banner van www.dakkapellen.nl. Dakkapellen, de eerste levensbehoefte van de moderne mens in de Noordzeedeltaregio Nederland.De moderne Nederlandse mens. Hij hoeft geen brood, hij hoeft geen water: hij hoeft een dakkapel.


HET ZAT HEM OOK NIET MEE

'Godskoleertig,' mompelde Vincent van Gogh. 'Nog ruim een eeuw wachten op de telefoon met camera om een selfie te maken en ondertussen kan ik weer met die pleurispenselen aan de gang.'

Uit puur chagrijn sneed hij zichzelf een oor af en probeerde daar dan maar een foto van zichzelf mee te maken. Nummertoetsen had hij niet kunnen vinden, dus dat hij er niet mee naar zijn broer Theo kon bellen was hem al min of meer duidelijk.Geen opmerkingen:

Een reactie posten