zondag 15 januari 2023

ONISCHE SEKS


 

Lee Majors, Amerikaans acteur, speelde in 'De Man van Zes Miljoen' de rol van de man van zes miljoen. Ik ga me nu niet afvragen in welke munteenheid hij de man van zes miljoen was. Voor het gemak neem ik aan dat het om zes miljoen Amerikaanse dollars ging. Het betrof immers een in de Verenigde Staten geproduceerde televisieserie en de Engelstalige titel luidde The Six Million Dollar Man. Dat maakt het allemaal wel zeer waarschijnlijk dat het om Amerikaanse dollars handelde.


Ook ga ik mij niet afvragen hoeveel de zes miljoen dollars inmiddels waard zouden zijn, nu we een aantal decennia van geldontwaarding verder zijn. Het zal in het huidig tijdsgewricht zeker geen zes miljoen Amerikaanse dollars meer zijn geweest. Echter nog altijd een bedrag waarmee ik het rustigjes aan een aantal jaren zou kunnen uitzingen.


Wat me uitermate boeit en waar ik wakker van lig: in zijn rol van man van zes miljoen was Lee Majors zogenoemd 'bionisch'. Wat is dat, 'bionisch'? At de man van zes miljoen onisch van twee walletjes? Had de man van zes miljoen onische seks met zowel mannen als vrouwen? Het lijkt me iets dat in praatprogramma's aan de orde zou moeten komen. Dan mag de kwestie of de man van zes miljoen alle zes miljoen dollars netjes opgaf bij de fiscus verder onbesproken blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten