donderdag 13 juli 2023

SPELEN MET ETEN


 
De vleestomaten van Albert Heijn. Schaf ze in februari aan en ze kunnen nog mee in het kerstdiner van het jaar erop. Én: ze blijven er al die tijd fantastisch uitzien. Als er op één telg uit de nachtschadefamilie het predikaat 'esthetisch verantwoord' van toepassing is, is het de vleestomaat van Albert Heijn. Wat een centerfold-allure!

Helaas: de vleestomaat van Albert Heijn ontbeert iedere vorm van smaak. Als u slechts naar deze vleestomaat kijkt, onttrekt hij al vitaminen en mineralen aan het lichaam. De vleestomaat daadwerkelijk aanraken houdt in dat u onmiddellijk vitamine- en mineralenpreparaten dient bij te slikken. Het staat u vrij om op de plaats van 'preparaten' 'tegengif' te lezen.

Heeft u daadwerkelijk van de vleestomaat van Albert Heijn gegeten, neem dan contact op met uw huisarts. Deze zal u direct met een vitamine- en mineralencocktail injecteren, waarna u met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid minstens één nacht ter observatie in een hospitaalbed zult moeten doorbrengen.

Geluk bij een ongeluk: de kans op verslaving aan de vleestomaat van Albert Heijn is nihil.

2 opmerkingen:

  1. Dag Stefan, we zagen elkaar een uurtje geleden in Voigt nadrukkelijk niet, en nu je het toch over tomaten hebt: hier lees je hoe ik destijds over joúw horrorhoofd dacht. https://wordpress.com/post/zichvanverre.wordpress.com/583

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Agossie, ik lees het net over en zie dat ik het je al een keer hebt toegestuurd,

    BeantwoordenVerwijderen