maandag 24 juni 2024

LES


Wat ik zo mooi vind aan influencers is dat ze allemaal autodidact zijn. Er bestaat geen opleiding voor. Er is geen Influencer Academy. Influencers zijn zeg maar helemaal Do It Yourself en best wel grassroots. Ze hebben zichzelf het influencen aangeleerd. Zijn er nooit voor naar een school geweest. Er bestaan geen doctorandussen, meesters, professoren, ingenieurs of doctors in de influencuologie. Er is niet eens sprake van LOI-cursussen Influencing.


Zelf wil ik ook influencer worden. Ik ga proberen mensen naar rijbewijs B te influencen door ze uit te leggen dat ze rijles moeten nemen, in hun spiegels moeten kijken in plaats van naar hun telefooncamera, twee handen aan het stuur moeten houden, hun telefoon dus eerst opzij moeten leggen, dat de L de eerste letter van links en de R de eerste letter van rechts is (en van riem; niet van gordel; de r is de derde letter van gordel), en dat ze voor hun rijexamen moeten slagen in plaats van zakken.

Je bent namelijk nooit te oud om influencer te worden en als ik zo eens terugkijk op mijn leven heeft er altijd een influencer in mij geschuild. Jammer dat het nooit uit een beroepskeuzetest is gebleken. Maar beter laat dan nooit en liever ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Ik ben een influencer in het diepst van mijn gedachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten