zaterdag 11 augustus 2012

ZIJ DROEG DIE NACHT EEN PAARS CORSET

Of zij zei dat ze dat zou dragen. Groot was dan ook mijn schok toen ik om 3.21 uur nog steeds alleen achter mijn computer zat uit te vogelen hoe ik nu toch eigenlijk berichten op mijn heuse eigen webzijde www.stefanvanhoek.nl kon krijgen. Verzachtende omstandigheid daarbij was dat ik nog steeds niet werd afgeleid door de zij in paars corset in kwestie. Want dat deze nacht voor de digibiel, die op eigen houtje het web af struinde om zijn webzijde op iets van een webzijde te doen gelijken, sowieso alle kenmerken van een thriller bevatte, werd hem al spoedig duidelijk. Wat een saaie thriller!! Was er maar een zij in een paars corset. Na de laatste herziening van de Nederlandse woordenlijst zou dat overigens een paars 'korset' zijn geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten